Bandet vill sitta i köket!

 

Bli inte chockad! Inte alls ovanligt att bandet vill käka i köket eller i logen/omklädningsrummet. Det handlar inte alls om att de är asociala och otrevliga, det handlar om att detta är ett jobb, ett roligt sådant men ett jobb!

 

Du får tänka som såhär att ävenom du menar väl och vill visa musikerna stor respekt när du placerar dem bland gästerna för att äta så känner inte bandet särskilt många, om än någon. När de inte spelar vill de ha rast och inte sitta bland sina kunder, för det är det som publiken är.

 

Detta låter kanske hemst men det är det inte. Tänk dig själv att du ska genomföra ett jobb och när det väl är rast så envisas kunden med att följa med dig in och prata hela tiden så du måste vara supertrevlig och professionell. Det blir ingen återhämtning.

 

Är det sedan ett bröllop så kan det ta väääldigt lång tid innan bandet ens får börja spela, och att då sitta och anstränga sig för att visa sin bästa sida kan bli ganska tröttsamt och du vill inte ha trötta musiker när det väl är dags att gå upp på scen.

 

Så det är värt att fixa till ett schysst ställe för bandet att hänga på när de inte spelar, det tjänar alla på. Och skulle maten förtäras i köket, då är det helt ok!

 

/Per

27 apr 2015


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)